På gång

Senaste nytt: I september genomförde vi den första informationsträffen om IAAP Norden. Det var en spännande kväll med många intressanta möten och ett idogt nätverkande!

Nu tar vi nästa steg och anordnar informationsträffar i alla nordiska länder. De datum som redan är bekräftade är:

30 november 2017 Oslo, Norge

Funka presenterar IAAP Norden för norsk och nordisk publik på ett inspirationsevenemang kring best practise för universell design i Norden. Det passar ju som hand i handske för att tala om en branschorganisation för tillgänglighetsexperter och professionell certifiering. Norges direktorat för barn, ungdom och familjefrågor (Bufdir) har bjudit in oss till evenemanget.

17 januari 2018 Odense, Danmark

Social Digital har bjudit in oss att tala om svenska förebilder och nya lagkrav vid evenemanget Fælles Digital Fremtid, en konferens om social förändring med digitala lösningar. Funka kommer att ta tillfället i akt och presentera IAAP Norden.

23 januari 2018 Köpenhamn, Danmark

Funka presenterar IAAP Norden för dansk publik i samarbete med Microsoft. Det här är en informationsträff som enbart handlar om IAAP med möjlighet till nätverkande och frågestund.

Så här långt har det varit stort intresse för den lokala verksamheten. För närvarande intervjuar vi kandidater för tjänsten som säljande projektledare som kommer att driva IAAP Norden.

Inspirationskonferens om best praxis för universell design, öppnas i nytt fönster

Konferensen Fælles Digital Fremtid i Danmark, öppnas i nytt fönster